• Valentijnsdag 2014 was voor ons als rasechte McDonald’s verzamelaars een dag om nooit te vergeten.

  McDonald’s Zwolle had voor Valentijnsdag 2014 het idee opgevat om éénmalig een 5-tal stellen uit te nodigen voor een romantisch VIP-diner, inclusief kaarslicht, bediening en muziek.

  Dit was een oproep die ik op internet tegenkwam bij het dagelijks speuren of er nog iets speciaals voor onze verzameling te vinden is. Natuurlijk heb ik daar onmiddellijk op gereageerd. Geweldig was het dan ook dat ik een paar dagen later werd gebeld door een Melanie van McDonald’s Zwolle, wij waren één van de gelukkigen en mochten ons op Valentijns avond melden bij de McDonald’s in Zwolle.

  Aangezien mijn vrouw Bep nog van niets wist moest ik een list verzinnen om naar McDonald’s in Zwolle te rijden. Diezelfde week werd ik benaderd door iemand die op onze website had gezien dat wij een speeltje misten en zij dat had en dat wij wel mochten hebben. Het toeval wil dat deze mevrouw uit Zwolle kwam. Nu kon het één en ander eenvoudig gecombineerd worden en hebben we een afspraak gemaakt op de parkeerplaats van de McDonald’s in Zwolle Noord. Dit was voor Bep niets nieuws, we gaan wel meer door het land om items voor onze verzameling op te gaan halen.

  Na dat we het ontbrekende speeltje in ontvangst hadden genomen kon ik nu makkelijk zeggen: “We zijn hier toch, zullen we hier maar gelijk wat eten……”. Binnengekomen werden we heel hartelijk welkom geheten door een volledig in Valentijns rood gestoken gastheer en door een in prachtig witte jurk geklede gastvrouw naar onze tafel gebracht. De tafel was heel feestelijk gedekt, brandende kaarsjes, rode tulpen, hartjes ballonnen en …. compleet gedekt voor een 5-gangen menu.

  Er werd ons direct een cocktail aangeboden maar, wij drinken geen alcohol, en kregen wij een vruchtensap. De eerste gang was een uitgebreide salade met krokante kip en de bijbehorende dressings. Daarna konden we kiezen welke sandwich wij graag zouden willen. Mijn keuze was de BigMac en Bep de KipBurger. Ook deze gang was rijkelijk voorzien van een uitgebreid garnituur. Het was trouwens wel even wennen, een BigMac eten met mes en vork…. Voor de volgende gang konden we kiezen uit een aantal ijsvarianten met verschillende sauzen. Het geheel werd afgesloten met koffie en Belgische makarons en chocolade.

  Ook ontbrak de romantische muziek niet. Een jonge muzikant speelde aan de tafeltjes romantische muziek. Alle vijf de stellen kregen een rode roos overhandigd welke zij op hun beurt weer aan hun partner mochten overhandigen. De McDonald’s franchisenemer Sjoerd Jan Feenstra maakte alle tijd vrij voor zijn speciale gasten. Natuurlijk ontbrak ook de fotograaf niet, die tijdens het gehele menu mooie plaatjes aan het schieten was. Ook de foto’s op deze pagina zijn door hem gemaakt.

  De avond werd afgesloten met een FOTOSHOOT voor de afhaalbalie. En daarbij werd ook een prachtige groepsfoto gemaakt. Voor de andere gasten, het restaurant was gewoon open, moet het een apart gezicht geweest zijn. Wij hebben in ieder geval veel verbaasde gezichten gezien. Eén gezin was zou zelfs niet meer weg, ze wilden zien wat wij te eten kregen…..

  Eigenlijk hadden wij het idee dat McDonald’s professioneel personeel voor dit VIP-diner had ingezet. Groot was dan ook onze verbazing dat alles met eigen personeel was bedacht en uitgevoerd. Wat hebben wij een geweldige ervaring gehad, alles bij McDonald’s anders dan anders. Een prima persoonlijke bediening aan de tafeltjes, een echt VIP-diner waarbij het aan niets ontbrak. Maar al met al een onvergetelijke ervaring.

  Sjoerd-Jan Feenstra en alle personeelsleden die eraan hebben meegewerkt nogmaals hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke avond. Een TOP-avond

  Sjoerd-Jan Feenstra, je kan trots zijn op je medewerkers